Vés al contingut

Temporades de concerts

Des de l’any 1986 la Secció de Música organitza Dissabtes, música a l’Ateneu.

Són temporades estables de concerts a la sala Nausica, agrupats en dos cicles: el primer d’octubre a desembre i el segon, de gener a abril.

La finalitat d’aquests concerts és doble:
  •  En primer lloc, donar oportunitats als intèrprets de casa nostra i d’arreu perquè puguin oferir el seu treball i el seu art en públic, atesa la mancança de sales on poder fer-ho.
  •  En segon lloc, oferir a la ciutat de Lleida una temporada estable i variada de concerts, bàsicament de música clàssica i d’entrada gratuïta.

Per aquest motiu i per poder donar continuïtat a aquesta activitat hem iniciat unes fòrmules de micromecenatge perquè tothom qui vulgui pugui col·laborar-hi. En cada concert i al local de l’entitat trobareu un fulletó amb tota la informació per participar-hi.

Estem convençuts que entre els amants de la música i de l’Ateneu trobarem el suport suficient per a poder seguir i millorar la nostra llarga trajectòria de concerts en viu (enguany arribem a la 27ª temporada).

  • Els músics que hi vulguin actuar només cal que ho sol·licitin mitjançant una butlleta que els enviarem i que aportin el seu currículum i les dades que s’hi demanen.

La programació es fa tenint en compte totes les peticions, la diversitat de programes i les disponibilitats econòmiques.

A més d’aquests concerts, també es duen a terme altres activitats de divulgació: cicles de conferències, seminaris, etc.

Segon cicle de la temporada 2014-15