Vés al contingut

Memòria Històrica

El Grup de  Memòria Històrica va sorgir a partir de l’interès dels socis d’excursionisme en el tema de la memòria durant uns viatges organitzats a diversos indrets de la Batalla de l’Ebre. Inicialment va formar part de la Secció d’Humanitats, tot i que l’estructura i el funcionament era com el d’una Secció de l’Ateneu. Des de la darrera assemblea, del  9 de desembre  de 2020 es va constituir com una secció més . 

Des del seu inici hem anat organitzant presentacions de llibres, conferències i abans de la Covid sortides, que tenim la voluntad de reprendre ben aviat.

D’altra banda, una altra de les característiques de la nostra secció és la voluntat de projecció de cara a l’exterior, per això vam crear de seguida perfils de Twitter, Facebook i Instagram que procurem tenir actius.

També, en el mateix sentit, col·laborem amb altres entitats memorialistes de Ponent ja que pensem que el treball en xarxa enriqueix les aportacions que es poden fer al camp de la memòria històrica, i més en el nostre cas que som una secció petita i com qui diu en les beceroles, d’aquest món.