Vés al contingut

Altres activitats

A continuació trobareu un recull de les diverses activitats relacionades amb l’Ateneu que no pertanyen a cap secció en concret.

Cantadors de Ponent

Un grup d’amics ens reunim el tercer divendres de cada mes per compartir cançons i sopar. Cadascú porta una mica de menjar i beure per compartir i moltes ganes de cantar i passar-s’ho bé. No es tracta d’una trobada de músics experts sinó d’una activitat on desapareix la separació entre professionals i els que no ho són, on compartim el plaer de cantar i fer música, com s’ha fet tradicionalment arreu. Ens fa molta il.lusió implicar-nos en iniciatives similars..

Per participar-hi només cal venir …, però si vols més informació tenim un espai web (http://sites.google.com/site/cantairesdeponent/) i si tens altres propostes o coneixes iniciatives similars no dubtis a contactar-nos (demana a secretaria de l’Ateneu que et posi en contacte amb altres participants). És una activitat completament oberta i adaptable.

Modelisme ferroviari

 

Un grup d’amics ens reunim a l’Ateneu un parell de cops al mes per dissenyar i treballar maquetes de trens. Hem treballat diferents maquetes i participat en fires de modelisme.

Grup de teatre

 

Aquest grup té una fita molt il.lusionant: tornar a posar el teatre a l’ampli escenari de l’Ateneu, espai que com es comprova en aquesta web, ja inclou gairebé tota la resta d’arts com la poesia, la literatura, la música, el cant, la dansa, … Des del grup de teatre volem participar en altres activitats i us demanem que també us animeu a compartir la nostra passió pel teatre.

Si voleu aprendre amb nosaltres a recitar, a interpretar, a dur a escena, a sentir i expressar i transmetre les emocions i, sobretot, passar-vos-ho molt bé compartint aquesta activitat, poseu-vos en contacte a l’Ateneu per participar en aquest grup, segur que hi trobareu el paper adequat!