Vés al contingut

Excursionisme

La secció d’Excursionisme, com podeu deduir pel propi nom, ens dediquem a descobrir món. Volem apropar les persones a la història, l’arquitectura, el paisatge, la cultura, les tradicions, la gastronomia, a la gent que hi viu, saber a què es dediquen, de què i com viuen, etc, dels pobles i ciutats d’arreu de Catalunya, de la resta de l’estat i fins i tot d’alguns força més llunyans.

L’objectiu primordial, amb el qual es va fundar l’Ateneu, és la culturització de l’oci i és, en aquest sentit, que la Secció d’excursionisme busquem eixamplar els coneixements i a la vegada fomentar la interrelació humana.

Acostumem a fer els desplaçaments en autocar, però també utilitzem el tren i per als viatges d’estiu, com anem a destins llunyans, els avions redueixin el temps invertit en els trajectes.

Cal ser soci de l’Ateneu per participar als viatges de l’estiu. També per a la resta, però en aquests casos, si voleu tastar l’experiència abans d’associar-vos, podeu sol·licitar reserva per a un viatge o excursió a l’any. Us podreu inscriure si hi ha places vacants per als simpatitzants.

Gràcies a la col·laboració amable i inestimable d’alguns companys i companyes de viatges podeu llegir les cròniques d’alguns viatges, així com visualitzar imatges recordatori d’alguns indrets. És una manera de compartir experiències i poder viatjar amb la imaginació.

De fet, aquesta informació us arriba perquè navegueu per Internet. Si voleu tastar la realitat, passejar-vos-hi, experimentar i endinsar-vos-hi, busqueu a l’apartat de “properes activitats” i inscriviu-vos.

Només cal que us adreceu a les persones de contacte de la Secció mitjançant el correu electrònic. També podeu telefonar a l’Ateneu i us informaran.

Estigueu atents al Bull Bull  on també trobareu puntualment les activitats projectades.

No tenim cap dubte que us ho passareu bé. Us hi esperem!