Vés al contingut

Altres activitats

Conferències gentilesa de Clínica l’Aliança de Lleida.

El mes de desembre del 2002 vàrem començar un cicle de 4 conferències, tot gaudint de la informació teòrica sobre la salut. Les xerrades, molt interessants, es van realitzar a la Sala Nausica de l’Ateneu, i van ser les següents:
  • “Activitat física i salut”: Dra. Assumpta Enseñat
  • “La matrogimnàstica”: Mercà Mateu
  • “Nutrició saludable”: Dra. Olga Vila
  • “Artrosi: prevenció i tractament”: Dra. Anna Navarro i Dra. Anna Mª Costa.

Conferències de Jordi Roure

Reconegut instructor per l’Associació Espanyola de Teràpia de Polaritat, va explicar-nos interessants aspectes en medicina alternativa i, concretament, sobre el ioga de polaritat. Atès l’èxit de la primera trobada, se’n va organitzar una segona, tot seguint el propòsit de continuar parlant de salut a través del coneixement d’un/a mateix/a.
 

Sortides a Caldea

Alguns grups de la secció han fet sortides de tot un dia al balneari de Caldea (Andorra) per continuar fent salut d’una manera una mica més variada i relaxada. Tot un èxit!
 

Sopars de grup

No ens els podem perdre! És típic per part de tots fer un sopar per Nadal i un altre a final de curs, al juny. Alguns grups aprofiten per fer-ne d’altres: llavors tant es tracta d’esmorzars com de dinars. És una activitat física complementaria, no?
 
Sopar de final de curs BODY LIVE – primavera 2013

Entrevistes a COM Ràdio

La monitora Margarita Maynau, conjuntament amb la Nora Javornik, van fer dues gravacions a l’emissora de COM Ràdio Com FM, en el programa dels dimarts al matí El núvol.
En la primera entrevista es va parlar de la matrogimnàstica i es van donar a conèixer les diferents activitats que es fan a la secció. En la segona, també en el mateix programa, es va parlar del ioga de polaritat.
 

Participació en els Aplecs de l’Ateneu

En aquests preparem un “taller” d’Educació Física; cada any es fa en un lloc característic de la ciutat de Lleida, i les seccions hi aporten una sèrie d’activitats  amb la intenció de fer que tothom hi participi i en gaudeixi.