Seccions‎ > ‎

Altres activitats

A continuació trobareu un recull de les diverses activitats relacionades amb l'Ateneu que no pertanyen a cap secció en concret.

Cantadors de Ponent

Un grup d'amics ens reunim el tercer divendres de cada mes per compartir cançons i sopar. Cadascú porta una mica de menjar i beure per compartir i moltes ganes de cantar i passar-s'ho bé. No es tracta d'una trobada de músics experts sinó d'una activitat on desapareix la separació entre professionals i els que no ho són, on compartim el plaer de cantar i fer música, com s'ha fet tradicionalment arreu. Ens fa molta il.lusió implicar-nos en iniciatives similars..

Per participar-hi només cal venir ..., però si vols més informació tenim un espai web (http://sites.google.com/site/cantairesdeponent/) i si tens altres propostes o coneixes iniciatives similars no dubtis a contactar-nos (demana a secretaria de l'Ateneu que et posi en contacte amb altres participants). És una activitat completament oberta i adaptable.

Modelisme ferroviari

Un grup d’amics ens reunim a l’Ateneu un parell de cops al mes per dissenyar i treballar maquetes de trens. Hem treballat diferents maquetes i participat en fires de modelisme.


Grup de teatre

Aquest grup té una fita molt il.lusionant: tornar a posar el teatre a l'ampli escenari de l'Ateneu, espai que com es comprova en aquesta web, ja inclou gairebé tota la resta d'arts com la poesia, la literatura, la música, el cant, la dansa, ... Des del grup de teatre volem participar en altres activitats i us demanem que també us animeu a compartir la nostra passió pel teatre.

Si voleu aprendre amb nosaltres a recitar, a interpretar, a dur a escena, a sentir i expressar i transmetre les emocions i, sobretot, passar-vos-ho molt bé compartint aquesta activitat, poseu-vos en contacte a l'Ateneu per participar en aquest grup, segur que hi trobareu el paper adequat!