Vés al contingut

Properes activitats

PER MÉS INFORMACIÓ I RESERVA:

excursionisme@ateneulleida.cat

682 621 792  (de 18 h a 20 h)

Últimes noticies

Tenim a la vostra disposició, gràcies al treball de dos socis d’Ateneu, dos CD’s amb el resum amb fotos del viatge de l’estiu 2019 a Hongria que va fer el primer i segon grup respectivament. Els interessats en tenir una còpia, com hem fet anys anteriors, podeu posar-vos en contacte via email.

Activitats previstes

  • Sortida d’estiu a IRLANDA del 20 al 28 de juliol de 2022.
    Finalitzem el curs amb el viatge d’estiu a la república d’Irlanda. Hem programat una ruta circular, de nord a sud i d’est a oest per conèixer els llocs més emblemàtics d’Irlanda. 
  • Sortida a AGRAMUNT amb motiu de l’any Viladot, dissabte 24 de setembre de 2022

Resum del PROGRAMA:

– Matí: visita guiada pel municipi d’Agramunt recorrent a peu el municipi i fent parada en l’església, el refugi, les muralles, el pou de gel…etc. Abans de dinar ens esperen a la Fundació Guillem Viladot per fer un recorregut per les seves instal·lacions.

– Tarda: iniciem la jornada amb la visita al Museu del torró i la Xocolata i el tast de torrons i finalitzem la jornada al centre d’art contemporani Espai Guinovart on podem veure la seva obra permanent, on tot gira al voltant d’Agramunt, el seu territori, paisatge i gent.

Reserva de places a partir del 1 de juliol (màxim 4 places)

  • Sortida CANCEL·LADA: BIENNAL DE VENÈCIA  del 8  al 12 d’octubre de 2022- Pont de Pilar

Tenim prevista la sortida del Pont del Pilar per anar a la biennal de Venècia entre els dies 8 i 12 d’octubre del 2022Els interessats confirmeu la reserva fins divendres 15 de juliol. En cas contrari, s’anul·larà el viatge.


Programes de les properes sortides