Properes activitats

Últimes noticies

Tenim a la vostra disposició, gràcies al treball de dos socis d’Ateneu, dos CD’s amb el resum amb fotos del viatge de l’estiu 2019 a Hongria que va fer el primer i segon grup respectivament.
Els interessats en tenir una còpia, com hem fet anys anteriors, podeu posar-vos en contacte via email a: excursionisme@ateneulleida.cat

Activitats previstes

  • Sortida amb el tren dels llacs el dissabte 2 d’octubre de 2021.
    Per iniciar aquest nou curs proposem el viatge amb el tren històric dels llacs amb destinació La Pobla de Segur, que es va cancel·lar amb motiu de la pandèmia. Estan previstes les visites a: Fàbrica de licors Portet, Museu dels Raiers, passejada tot gaudint del Modernisme i dinar.

 

  • Viatge a Porto i Vigo, del 8 al 12 d’octubre de 2021.
    Com us vàrem anunciar, en el Bull de maig, aprofitarem aquest pont del Pilar per visitar la ciutat de Porto on farem tres nits i el darrer dia ens aproparem a la ciutat de Vigo. Visites programades a Porto, la Vall del Duero, Guimarães, Braga, Baiona i Vigo.

 

  • Dubai , Expo Universal , del 2 al 8 de desembre de 2021.
    Els Emirats Àrabs Units varen seleccionar el tema “Connectant Ments, Creant el Futur”, essent els subtemes la Sostenibilitat, Mobilitat i Oportunitat.

Reserves de places per als viatges anunciats

Màxim quatre persones, del 14 al 18 de juny i per correu electrònic a: excursionisme@ateneulleida.cat

Un cop us confirmem les places i us diguem el preu del viatge, n’haureu d’abonar el 50% -fins el 30 de juny- al compte corrent que us indicarem.

Programes de les properes sortides

Us oferirem un llistat dels programes de les properes sortides, que podeu visualitzar al web o descarregar-vos al vostre ordinador: