Sortida a Almatret el 18 d'octubre

14 de juny 2020, 10:40 publicada per Memòria Històrica Ateneu Popular de Lleida   [ actualitzat el 14 de juny 2020, 12:09 ]
Apreciats amics i amigues de la Memòria Històrica,

En primer lloc desitjar-vos que vosaltres i els del vostre entorn més proper us trobeu bé de salut.

L’equip de Memòria Històrica de l’Ateneu ens hem reunit recentment per fer una previsió de les activitats que teníem planejades per a la resta del curs 2019-2020 i que lamentablement no hem pogut fer amb motiu de la Covid 19.

Pel que fa a l’excursió a Almatret i als búnquers del cingle de la pena, us informem que la traslladem al curs 2020-2021, i, si la situació ho permet, la farem el diumenge 18 d’octubre. Així que reserveu-vos aquesta nova data.

Des d'aquí volem retre un record a en Jordi Fornós, artista picapedrer i autor d'una col·lecció única d'obres en pedra i de la que sempre que visitàvem Almatret en podíem gaudir gràcies a la seva amabilitat. Gràcies Jordi per la teva obra i la teva predisposició, descansa en pau.

A finals de setembre, principis d’octubre tornarem a contactar amb vosaltres amb el recordatori de l’hora de sortida i el seient que teniu adjudicat a l’autocar.

Per si voleu anar fent boca, us podem passar ja el menú del dinar que farem tots plegats, com a dinar de retrobament a La Societat d'Almatret:

Entrants (a compartir entre 4 persones): caragols a la llauna, amanida de formatge de cabra i fruits secs, braves, pernil i fuet amb pa amb tomàquet
Segons (a elegir): fricandó o lluç al forn
Postres: copa de gelat
Vi i aigua
Preu del menú de 18€

Molt bon estiu i molts ànims!

Comments