Seccions‎ > ‎Humanitats‎ > ‎Bloc d'Humanitats‎ > ‎

Conferència del senyor MARTÍ ANGLADA

22 de juny 2015, 3:31 publicada per Web Ateneu   [ actualitzat el 22 de juny 2015, 3:41 ]
El proper dijous dia 25 de juny, a dos quarts de vuit de la tarda es farà a la Sala Nausíca de l’Ateneu, la conferencia col·loqui del Sr. Martí
Anglada i Birulés, reconegut polític, escriptor i periodista català, nascut a Girona l’any 1949, llicenciat en Dret i en Ciències de la Informació. Va ser cap d’informació internacional de TV de Catalunya, amb destinacions durant anys a Beirut, El Caire, Bagdad, Israel, Itàlia, El Vaticà, Washiston, França i Suïssa. Ha publicat diversos llibres entre els quals hi ha “Quatre vies per a la independència, Estonia, Letonia, Eslovaquia i Eslovenia.” I també “La via alemanya”. Actualment es Delegat de la Generalitat de Catalunya per a França i Suïssa. Gran coneixedor de la realitat internacional política i econòmica, especialment la europea, i alhora ben compromés amb el procés sobiranista del nostre país, recentment va manifestar públicament amb coneixement de causa, la qual cosa ens ho explicarà, “Si el 27-S va bé, hi haurà segur negociació Catalunya-Madrid-Brussel·les”. Ens parlarà de com es veu actualment el procés català des de Europa, realitats i possibilitats.

Amb la intensitat en que aquestes setmanes i dies es desenvolupa el procés, cal estar ben informats per poder actuar millor. Després de la conferencia de la Sala Nausíca, continuarà el debat amb els temes de la màxima actualitat, amb preguntes dels assistents, en un sopar en un restaurant cèntric de la ciutat, al preu de 15,- euros per persona. Necessitem la plena sobirania, per disposar dels nostres propis diners, per a poder bastir la justa i necessària agenda social del nostre país. Aquelles persones interessades en assistir al sopar i participar en el debat, ho han de comunicar prèviament a la secretaria de l’Ateneu, fins a dos quarts d’una del mateix dia. Tothom hi pot venir. Es prega la màxima assistència participativa.

També es comunica als socis i públic en general, que el mateix dia i a la mateixa hora, circumstancia que ha estat impossible d’evitar-se i per la qual cosa demanem disculpes, hi haurà el concert de fi de curs de la Coral Xiroia de l’Ateneu, a l’Auditori Enric Granados Sala 2, al qual també es prega la màxima assistència, sent l’entrada lliure. Es pot anar al sopar d’en Martí Anglada, després del concert.
Fins dijous, a un lloc o l’altre, o a tots dos, però veniu.


Atentament us saluda, el president
Dia: 25 de juny
Hora: 19:30 h.
Lloc: sala Nausica
Comments