Seccions‎ > ‎

Humanitats


La secció d’Humanitats  és molt amplia, oberta i lliure tant pel que fa a horaris com en continguts, ja que tret dels cursos i els diferents tallers que s’organitzen, que han d’estar pautats amb els professors quant a lloc i horari, la resta d’activitats les podem fer a la carta. Tan sols us demanem la vostra ajuda i participació. Sovint demanem la col·laboració als educadors, conscients com som de la seva important missió, als emprenedors, als professionals compromesos, als periodistes, als promotors del associacionisme i a la gent que fa la nostra cultura i la nostra societat. Els principals continguts d'aquesta secció són:

DIÀLEGS DEL DILLUNS 

El tercer dilluns de cada mes ens reunim a la sala Nausica per conversar sobre un tema, el qual anunciem abans al Bull. Creiem que la paraula i el contrast d’opinions ens enriqueix i l’Ateneu és un bon lloc per expressar-nos. El funcionament es basa en la participació, les aportacions i l’escolta de tots els integrants.

IMATGES D’ARREU DEL MÓN

Tots els dijous del mes de febrer es projecten i comenten imatges i reportatges sobre viatges i aventures per terres exòtiques per part de socis de l’Ateneu o altres personatges interessants.

GRUP D'ESTUDIS HORTARIU

El Grup d'Estudis HORTARIU de l'Ateneu promou la recerca, l'acció cultural, la protecció del patrimoni i la sensibilització en torn els dos grans eixos vertebradors de la nostra ciutat: l'horta i el riu Segre. 

CURSOS

Dins de la secció hi ha una sèrie de cursos i tallers regulars  durant tot el curs com per exemple cursos d'anglès i altres idiomes.

ALTRES ACTIVITATS

En aquest últim bloc encabim els actes paral·lels que sorgeixen durant el curs amb diferents temàtiques: des de presentacions de llibres, taules rodones o conferències entre molts altres.