Seccions‎ > ‎Excursionisme‎ > ‎Blog excursionisme‎ > ‎

Senderisme cultural: La Serra de Cavalls, dissabte 21 d'octubre

29 d’ag. 2017, 0:53 publicada per Excursionisme Ateneu   [ actualitzat el 29 d’ag. 2017, 0:58 ]
El passat mes de març vam fer una sortida als escenaris on va tenir lloc la Batalla de l'Ebre, la més llarga de la Guerra Civil Espanyola. Ara us proposem endinsar-nos en una part d'aquests espais una mica més, concretament on va tenir lloc la Batalla de Cavalls. Dins del conjunt dels 115 dies de la batalla de l´Ebre, va significar la desfeta de l´Exèrcit republicà a Catalunya i la pèrdua virtual de la Guerra Civil pels republicans.

Sortirem de Lleida a les 9 per arribar fins a Gandesa on farem una parada tècnica i esmorzarem. Sobre les 10.30 començarem la caminada, que serà d'unes 3 hores aproximadament. Ens farà de guia durant tota la sortida l’historiador Josep Guàrdia i durant el trajecte ens explicarà alguns fets de la batalla.Dinarem a dalt de la Serra de Cavalls. Tornada cap a Lleida sobre les 4 de la tarda aproximadament. L'autocar només ens durà fins a Gandesa. S'ha de portar esmorzar i dinar.

Reserva de places: (màxim 4 places per correu o trucada) a partir del dimecres 13 de setembre.  Per correu electrònic a excursionisme@ateneulleida.cat  (sempre confirmem la reserva).  Per telèfon, al 682 621 792, de 16 a 18 h. Per saber més sobre aquesta proposta adreceu-vos a l’Ateneu a Informació i gestions al 1r pis.

Ċ
Excursionisme Ateneu,
29 d’ag. 2017, 0:58
Comments