Seccions‎ > ‎Excursionisme‎ > ‎Blog excursionisme‎ > ‎

Itinerari Ramon Casas i Palau de la Música Catalana. Dissabte, 26 de novembre

5 de set. 2016, 4:39 publicada per Excursionisme Ateneu   [ actualitzat el 11 d’oct. 2016, 11:52 ]

Aquesta tardor tornem a les comarques barcelonines per gaudir d’Art i Música en una jornada.

Al matí anirem al municipi de Sant Fruitós de Bages per fer dues visites guiades al centre cultural patrimonial Món Sant Benet. Veurem la part medieval i també la Modernista. Ramon Casas i la seva família van convertir en residència d’estiueig les estances dels sobreclaustre del monestir i la visita modernista ens transporta a la primera meitat del s. XIX per viure una experiència plena de sensibilitat.

En acabar ens desplaçarem fins al cor de Barcelona per dinar al restaurant dels “4Gats” que és l’espai que simbolitza amb més caràcter la presència de Ramon Casas els anys del Modernisme i que forma part de la Ruta de Ramon Casas a Barcelona.

Després d’una estona de temps lliure ens tornarem a reunir al Palau de la Música. La cita és per escoltar un programa excepcional on la peça principal és una de les misses de rèquiem més precioses, la de G. Fauré. Simon Halsey serà l’oficiant d’aquesta obra universal dirigint l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau de la Musica, l’organista David Malet i el solistes maria Espada i Joan Martín-Royo.


Reserva de places: (màxim 4 places per correu o trucada) fins al 16 de setembre.

Per correu electrònic a excursionisme@ateneulleida.cat  (sempre confirmem la reserva).

Per telèfon, al 973 24 71 72, totes les tardes.

Pagament: ho podeu ingressar, màxim fins al 21 de setembre inclòs

. al compte de “Caixabank” 2100 1199 85 0200063671, indicant al concepte el nom de qui ha fet la reserva i la ref. “Palau Música_Casas”.
Programa:

Ċ
Excursionisme Ateneu,
5 de set. 2016, 4:39
Comments