Seccions‎ > ‎Excursionisme‎ > ‎Blog excursionisme‎ > ‎

IGUALADA. Dissabte, 12 de març.

30 de gen. 2016, 2:58 publicada per Excursionisme Ateneu

Pel proper març us proposem visitar la capital de l’Anoia.

Com us farem matinar una mica, l’excursió inclou un esmorzar de forquilla al mateix restaurant on després dinarem, “El Racó del Traginer”.

Després farem una visita guiada al Museu de la Pell, situat a l’edifici industrial de les adoberies, l´única adoberia museïtzada a Catalunya, així com al propi Museu del Traginer (col·lecció Antoni Ros).

A la tarda ens desplaçarem fins a les afores per conèixer la Tossa de Montbui, bé cultural d’interès nacional i esplèndid mirador de la Conca d’Òdena, on també visitarem l’ermita preromànica que allí s’hi troba.

 

Reserva de places: fins al 19 de febrer (màxim 3 places per correu o trucada)
Per correu electrònic a excursionisme@ateneulleida.cat  (sempre confirmem la reserva) o per telèfon, al 973 24 71 72, totes les tardes, a partir de la recepció d’aquest bull.

Ho podeu ingressar, màxim fins al 26 de febrer, al compte de “Caixabank” 2100 1199 85 0200063671, indicant al concepte o referència el nom de qui ha fet la reserva. O presencialment, de 19.30 a 20.30 h a l’Ateneu.

 

Per saber més sobre aquesta activitat, o qualsevol altra de la secció, adreceu-vos a la Secretaria de l’Ateneu o consulteu la pàgina web de l’Ateneu www.ateneulleida.cat/seccions/excursionisme (properes activitats o al bloc de la secció d’excursionisme).
Museu de la Pell

Comments