Seccions‎ > ‎Excursionisme‎ > ‎Blog excursionisme‎ > ‎

Expo Universal de Dubai del 2 al 8 de desembre 2021

7 de juny 2021, 0:31 publicada per Excursionisme Ateneu   [ actualitzat el 10 de set. 2021, 8:20 per Ateneu Popular de Ponent ]
A finals d’aquest any es durà a terme a Dubai un esdeveniment de gran repercussió mundial i l'Ateneu Popular de Ponent de Lleida vol oferir als seus socis la possibilitat de visitar-lo. Es tracta de l’Exposició Universal de Dubai i la temàtica gira entorn a “Connectant Ments, Creant el Futur” sent els subtemes Sostenibilitat, Mobilitat i Oportunitat  en una superfície de gairebé 450 hectàrees. En aquest viatge també visitarem la capital de l'emirat de Dubai, l'emirat de Sharjah on podrem gaudir de la posta de sol entre les dunes i gaudir de l'espectacle de les danses del ventre. Pel que vulguin més emocions visitarem l'impressionant Burj Khalifa per gaudir de les vistes de Dubai Mall. Abans de marxar dels Emirats arribarem fins Abu Dhabi, per visitar el Museu del Louvre.

Reserva de places (màxim 4 places, del 14 al 18 de juny i per correu electrònic a excursionisme@ateneulleida.cat (sempre confirmem la reserva)EL VIATGE HA QUEDAT ANUL·LAT PER FALTA DE COBRIR LES PLACES.


Comments