Seccions‎ > ‎

ExcursionismeLa secció d’Excursionisme, com podeu deduir pel propi nom, ens dediquem a descobrir món. Volem apropar les persones a la història, l'arquitectura, el paisatge, la cultura, les tradicions, la gastronomia, a la gent que hi viu, saber a què es dediquen, de què i com viuen, etc, dels pobles i ciutats d’arreu de Catalunya, de la resta de l’estat i fins i tot d’alguns força més llunyans.

L'objectiu primordial, amb el qual es va fundar l'Ateneu, és la culturització de l'oci i és, en aquest sentit, que la Secció d’excursionisme busquem eixamplar els coneixements i a la vegada fomentar la interrelació humana.

Acostumem a fer els desplaçaments en autocar, però també utilitzem el tren i per als viatges d’estiu, com anem a destins llunyans, els avions redueixin el temps invertit en els trajectes.

Cal ser soci de l'Ateneu per participar als viatges de l’estiu. També per a la resta, però en aquests casos, si voleu tastar l’experiència abans d’associar-vos, podeu sol·licitar reserva per a un viatge o excursió a l'any. Us podreu inscriure si hi ha places vacants per als simpatitzants.

Gràcies a la col·laboració amable i inestimable d’alguns companys i companyes de viatges podeu llegir les cròniques d’alguns viatges, així com visualitzar imatges recordatori d’alguns indrets. És una manera de compartir experiències i poder viatjar amb la imaginació.

De fet, aquesta informació us arriba perquè navegueu per Internet. Si voleu tastar la realitat, passejar-vos-hi, experimentar i endinsar-vos-hi, busqueu a l’apartat de “properes activitats” i inscriviu-vos.

Només cal que us adreceu a les persones de contacte de la Secció mitjançant el correu electrònic. També podeu telefonar a l'Ateneu i us informaran. O bé, deixeu les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Estigueu atents al Bull Bull  on també trobareu puntualment les activitats projectades.

No tenim cap dubte que us ho passareu bé. Us hi esperem!


                                        La secció d'Excursionisme