PROJECTE ART I CIUTAT

12 d’abr. 2015, 2:51 publicada per Web Ateneu
Seguint amb les activitats conjuntes per descobrir “Art i Ciutat” aquesta vegada Amics de la Seu Vella, Ateneu Popular de Ponent, Cercle de Belles Arts, Òmnium i Arts de Ponent us proposem fer una visita a la propera vila d’Almacelles.
Ens acompanyaran Josep Ibarz, alcalde de la localitat; Montse Gené, tècnic de cultura de l’ajuntament i d’altres almacellencs.

Almacelles, urbs ilustrati
Visitarem:
El jaciment del Vilot on hi ha les restes de la primitiva Almacelles medieval.

El Centre Històric (Bé Cultural d’Interés Nacional de 2009), singular projecte urbanístic impulsat per Melcior de Guàrdia i dissenyat per Josep Mas Dordalal 1773.

El Museu d’Arquitectura i Urbanisme Josep Mas Dordal
La nova Almacelles i les seves escultures: rambla de Catalunya, rambla de la Generalitat, parc d’Europa, plaça de les Llums (amb l’obelisc més alt de Catalunya), rambla de Carles III, plaça de la Santa Nimfa, etc.

Dia: 26 d’abril de 2015
Hora: 9:00 hores
Lloc: Aparcament Camp d’Esports (Lleida)
Tornada cap a les 13,30 h.

Desplaçament: En cotxes particulars.

Apunteu-vos abans de Sant Jordi a l’Associació Amics de la Seu Vella de Lleida indiqueu si teniu places lliures o si teniu necessitat de plaça
Telèfon 973 233 621 (hi ha contestador) activitats@amicsseuvellalleida.org o a l’Ateneu 973 24 71 72, ateneu@ateneulleida.cat

Informació: dimarts i dijous de 18 a 20 h.
Comments