ART I CIUTAT: Visita guiada a l'Exposició del Museu Morera

12 de gen. 2015, 9:51 publicada per Web Ateneu   [ actualitzat el 12 de gen. 2015, 9:56 ]
Dins del projecte ART I CIUTAT reprenem les activitats i l’Ateneu, juntament amb Amics de la Seu Vella, Cercle de Belles Arts, Òmnium
Cultural i Arts de Ponent us convidem a fer una visita guiada a l'exposició LA MIRADA DEL DEMIÜRG de Lluís Trepat.
El treball de Lluís Trepat (Tàrrega 1925) s’identifica, essencialment, amb ll'introducció de l’art abstracte en el món artístic lleidatà durant la segona meitat de la dècada dels cinquanta, com a conseqüència directa de les seves diverses estades a París i del contacte que allí feu amb els “ismes” propis de l’època —llegiu-hi constructivisme, expressionisme, abstracte i informalisme.
“La mirada del demiürg” pretén mostrar —amb major o menor intensitat— l’esguard de l’artista, del faedor, del mestre i l’artífex que fou Lluís Trepat al llarg del seu dilatat itinerari vital i creatiu; des de les primeres pintures de gitanos dels anys quaranta fins a les seves series iconogràfiques més conegudes dels anys setanta i vuitanta, inserides en allò que Roser Trepat va definir, poètic, i que l’artista ja no abandonarà fins al moment en què deixa de pintar, l’any 2008.

Dia i hora: diumenge 18, a les 11 h.
Lloc: Museu Municipal d'Art Jaume Morera.
Inscripció: Les normes actuals de les visites al Museu exigeixen l'inscripció prèvia. Apunteu-vos, doncs, trucant o escrivint a l'Ateneu abans del dia 15 de gener.
Comments