Blog‎ > ‎

Modelisme Ferroviari.

Benvinguts al bloc de Modelisme Ferroviari, on anirem publicant totes les notícies relatives a la secció. 

MODELISME FERROVIARI. Dissabtes, dies 7 i 21

27 d’oct. 2020, 10:29 publicada per Ateneu Popular de Ponent

Aquest mes de novembre, continuarem amb les reunions dels dissabtes de la Secció de Modelisme Ferroviari. Ho fem amb molta il·lusió de retrobar-nos, i poder parlar i debatre sobre la nostra afició dels trens en miniatura.

Aquest mes continuarem decorant el mòdul n 1  que forma part dels mòduls de Cervera. També farem un taller sobre el sistema digital aplicat al trens en miniatura. Repararem algunes vies dels mòduls de Cervera. També farem circulació de trens a les maquetes que tenim a l'Ateneu.   Aquest mes farem reunió els dissabtes dies 7 i 21.

Entrada sense títol

1 d’oct. 2020, 10:13 publicada per Ateneu Popular de Ponent

Aquest mes d'octubre, comencem de nou les reunions dels dissabtes de la Secció de Modelisme Ferroviari. Ho fem amb molta il·lusió de retrobar-nos, i poder parlar i debatre sobre la nostra afició dels trens en miniatura.

Cal recordar que els passats 26 i 27 de setembre, vàrem estar presents amb els nostres mòduls a la trobada en el local social de Rufea.

Aquest mes continuarem decorant el mòdul núm. 1  que forma part dels mòduls de Cervera. També farem un taller sobre el sistema digital aplicat al trens en miniatura. Seguirem en la construcció d'una maqueta d'escala N, i circulació de trens a les maquetes que tenim a l'Ateneu.   Aquest mes farem reunió els dissabtes dies 10 i 24.

Cal venir amb mascareta i guardar les distàncies de seguretat

1-2 of 2