Blog‎ > ‎

Informació de l'assemblea general ordinària

1 d’abr. 2014, 5:08 publicada per Ateneu Popular de Ponent   [ actualitzat el 20 de nov. 2014, 2:41 per Web Ateneu ]
El dijous 27 de març de 2014 s'ha celebrat l'assemblea general ordinària a la sala Nausica, seguint l'ordre del dia establert.

 • S'han aprovat les actes de l'assemblea ordinària del març de 2013 i de l'assemblea extraordinària del juliol de 2013 celebrada per a acordar la modificació i actualització dels estatuts de l'Ateneu.
 • Els vocals de les onze seccions que formen l'Ateneu han informat, ajudats per una acurada presentació amb PowerPoint, de totes les activitats dutes a terme durant el 2013.
 • El President Enric Navàs i el vicepresident Mateu Llas han informat de les gestions dutes a terme per l'Equip de Junta, de cara a la millora constant de la gestió de l'Ateneu; de les relacions, convenis, cooperacions, etc. amb l'administració, amb col·lectius i amb les diverses
entitats i associacions lleidatanes; i de totes les altres activitats de l'Ateneu que no depenen de cap secció en concret.
 • El tresorer Juanjo Ortega ha presentat la liquidació dels comptes del 2013 i el pressupost pel 2014.

Després de diverses intervencions dels socis i dels corresponents aclariments, tant la memòria com els comptes han estat aprovats per unanimitat.

 • La messa ha presentat també diversos projectes iniciat o a punt d'iniciar que quedaran per la propera junta que prendrà possessió dels càrrecs el proper dia 8 d'abril.
Un dels projectes més necessaris és la instal·lació d'un ascensor, que ara no té l'Ateneu, i que, després de les adaptacions que es van fer en anys anteriors del vestíbul i de la sala Nausica, constitueix una necessitat a fi d'eliminar la última barrera arquitectònica. que tenen els diversos locals de l'Ateneu.
 • S'ha passat a l'apartat de les votacions que es fan cada any pe a renovar la meitat dels membres de la Junta.
 • Un dels càrrecs a renovar era el de president, per al que no s'havia presentat cap candidat/a.
 • Després de posar a consideració aquest aspecte, de fer diverses propostes a l'Assemblea i de rebre tots els suggeriments dels socis, s'ha acordat deixar el càrrec vacant, amb l'encàrrec a la Junta de que hi busqui solució el més aviat possible tenint en compte les possibilitats que permeten els estatuts i, sinó, que convoqui una assemblea extraordinària, per a que aquesta prengui una decisió.
 • Després de la votació obligada, han quedat elegits tots els candidats que es presentaven.
 • Una vegada acabada l'Assemblea, els socis, com és habitual, han estat convidats a un refrigeri a la cafeteria de l'Ateneu.
Comments