Blog‎ > ‎

Representacions del malalt imaginari

1 de juny 2014, 23:50 publicada per Ateneu Popular de Ponent   [ actualitzat el 16 de juny 2014, 3:38 ]
El malalt a l'Espai Orfeó
Dissabte dia 31 de maig el grup de teatre vam estrenar una adaptació de l'obra de Molière "El malalt imaginari" a l'Espai Orfeó, en una vetllada de teatre compartida amb el grup de teatre de l'ASPID que va dur a escena una adaptació de "L'enemic temut" de Jorge Bucay.

Aquest nou espai de la ciutat es va omplir amb un públic que ens va donar una molt bona acollida, que volem agrair des del grup de teatre.El malalt a Balàfia
El grup de teatre va fer una altra representació d'aquesta obra al centre cívic de Balàfia el divendres 6 de juny també amb una bona afluència de públic. Volem donar les gràcies per l'acollida en aquest centre cívic.  

El curs vinent tenim la intenció de portar aquest muntatge a la 23ª Mostra d'Arts Escèniques "Josep Fonollosa" 2014 de la propera tardor a Lleida. 
(estigueu atents a les notícies sobre el grup de teatre i si us interessa alguna de les vessants de l'art dramàtic poseu-vos en contacte amb l'Ateneu per afegir-vos a aquest grup, estem oberts a la participació de tothom).

Comments