Blog‎ > ‎

Escoltes: trenta-cinquè aniversari. Activitats diverses i sopar.

16 de juny 2014, 5:32 publicada per Web Ateneu   [ actualitzat el 16 de juny 2014, 5:32 ]
L'Agrupament Escolta Alosa, membre d’Escoltes Catalans i secció d’escoltisme de l’Ateneu Popular de Ponent, celebra aquest curs els seus 35 anys d’existència, d’implicació social i d'educació per la transformació, 35 anys d’activitats per a infants i joves, de preocupació i estima per la natura i per la cultura popular catalana i sobretot la Lleidatana; en definitiva, 35 anys ensenyant i aprenent jugant.
 És per aquest motiu que el proper dissabte 21 de juny organitza tota una diada festiva per celebrar-ho amb els seus antics, amics i tota la ciutat amb les següents activitats, obertes a tots els públics, sobretot l'infantil i juvenil! 

Dia: dissabte 21 de juny de 2014 

Lloc: Clot de les Granotes. 
Horari: 
 10.30h.: Taula rodona: "Aprenentatge i Servei, propostes educatives per la transformació social a Lleida" a l'Ateneu Popular de Ponent
 12.30h.: Cercavila des de l’Ateneu Popular de Ponent amb la xaranga Catxibanda. Recorregut: Ateneu – Prat de la Riba – Auditori – Plaça del Treball – Clot de les Granotes.
 13.30h.: Vermut Popular al Clot de les Granotes
 17:00h.: Activitats infantils i juvenils organitzades pels infants i joves de l'Agrupament i obertes a tothom (al Clot de les Granotes).
 18:30h.: Berenar gratuït (al Clot de les Granotes).
 19.00h.: Espectacle de teatre i titelles (al Clot de les Granotes).
 21.00h.: Sopar organitzat per les famílies de l’Agrupament (al Clot de les Granotes).

Preus: 8€ (Anticipat) Es poden demanar tiquets al correu electrònic aealosa@escoltes.org fins el dimecres 18 de juny indicant el nombre de persones i al·lèrgies o dietes especials. 10€: Si es compra el tiquet el mateix dia (fins a finalitzar existències).
Comments