Blog‎ > ‎

Diada nacional Catalana 2014

28 de jul. 2014, 8:41 publicada per Web Ateneu   [ actualitzat el 30 de jul. 2014, 1:48 ]

Socis i sòcies de l’Ateneu,

Ja som immersos en ple estiu i ens hem de preparar per a la diada nacional Catalana.

Com segurament ja sabeu, l’Assemblea Nacional Catalana (d’ara en endavant l’ANC), ha convocat tothom que s’hi vulgui afegir a una gran concentració que es farà a Barcelona el proper 11 de setembre per tal de reivindicar la voluntat de voler votar del poble català. Pretén omplir la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, tot formant una V (bé baixa), que és la inicial de VIA, de VOTAR, de VOLUNTAT, de VOLER, de VICTÒRIA, i de VÈNCER.

Des de l’ANC ja s’està treballant en la logística de tots els actes. Al matí està previst fer una concentració davant de cada uns dels ajuntaments de tots els pobles i ciutats de Catalunya. Per la tarda però, hem d’estar a Barcelona omplint el tram de carrer que se’ns assignarà.
Des de l’Ateneu convidem totes les persones sòcies i simpatitzants a implicar-vos-hi. Com a entitat volem col·laborar a eixamplar la majoria dels qui estem decidits a expressar la nostra voluntat a les urnes, tal com correspon al país democràtic i civilitzat que som. I també, un cop més, demostrar al món, de manera pacífica i democràtica, que volem un nou Estat, una Catalunya lliure i independent, i exigirem que el dia 9 de novembre ens deixin votar. 

Totes aquelles persones que vulgueu anar a Barcelona amb els autocars de l’ANC Lleida-Segrià, cal que feu un ingrés al compte bancari 0081 0118 20 0001208731, Banc de Sabadell oficina Rambla d’Aragó, obert a nom de Lleida Decideix * (1)

El preu és de 12 €/persona (de Lleida a Barcelona, anada i tornada). 

Un cop efectuat l’ingrés cal que envieu el full de confirmació de pagament que trobareu en aquest enllaç:


Poseu el mateix nom de la persona que consta a l’ingrés, i per tal d’anar amb la resta de membres de l’Ateneu als autocars cal que indiqueu a continuació Ateneu Popular de Ponent
No cal que envieu el justificant d’ingrés que us doni el banc. 

El autocars marxaran cap a Barcelona al matí un cop acabada la concentració davant els ajuntaments, per tant caldrà que igual que l’any passat, us endugueu dinar i beguda. 
Se us informarà més endavant, a l’adreça de correu electrònic que indicareu, de l’hora i el lloc on heu d’agafar l’autocar.

Les reserves de plaça es faran en funció de la data d'inscripció, així que us recomanem no us espereu al darrer dia. Atès l'èxit, el passat 11 de setembre, de la via catalana es preveu una molt bona acollida. 
Per qualsevol dubte contacteu amb Secretaria.

*(1) Atenció: heu de saber que si no sou clients d’aquesta entitat financera és possible que us cobrin una petita comissió.
Comments