Blog‎ > ‎

Diada de l’11 de setembre de 2015: tornem a Barcelona

23 de juny 2015, 10:09 publicada per Web Ateneu
Com segurament ja sabeu, pel proper 11 de setembre, l’Assemblea Nacional Catalana (d’ara en endavant l’ANC) ha convocat tothom que s’hi vulgui afegir a una gran concentració per dir que volem una Catalunya lliure i independent. El lloc escollit per aquesta ocasió és la Meridiana de Barcelona.

Des de l’Ateneu, com a entitat, convidem a totes les persones sòcies i simpatitzants a implicar-vos-hi. Totes aquelles persones que vulgueu venir a Barcelona amb els autocars de l’ANC Lleida-Segrià, però com a grup de l’Ateneu Popular de Ponent, heu de fer la vostra inscripció
directament a l’Ateneu. La secció d’excursionisme ens ocuparem de fer les gestions amb l’ANC i serem el vostre interlocutor.
El cost del bitllet serà de 12 € (viatge anada i tornada).
Us informarem més endavant de l’hora i el lloc on heu d’agafar l’autocar.
Recomanem, igual que l’any passat, us endugueu alguna cosa per menjar i beguda.

Inscripcions: es faran en funció de la data d'inscripció. Podeu inscriure varies persones a la vegada indicant nom, cognoms i adreça de correu electrònic de contacte o número de telèfon.
Per telèfon, a la Secretaria de l’Ateneu, al 973 24 71 72
Mitjançant correu electrònic a l’adreça excursionisme@ateneulleida.cat indicant, si us plau, a l’assumpte “autocar 11 set

Us recomanem no us espereu al darrer dia. Les places són limitades.
Comments