Blog‎ > ‎

Conferencia de la Sra. Consellera sobre “Present i Futur de l’Estat del Benestar a Catalunya”

8 d’abr. 2016, 3:38 publicada per Web Ateneu
Conjuntament conviden a llurs socis i públic en general a assistir i a participar, a la conferència col·loqui de l’Honorable Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Sra. Dolors Bassa i Coll, que es farà el proper divendres dia 15 d’abril a les 5 de la tarda, sobre el tema “Present i Futur de l’estat del benestar a Catalunya”, a la Sala Nausica de l’Ateneu, carrer de Pau Claris núm 10 de Lleida.
Es parlarà de les pensions i altres serveis assistencials, necessitats, competències, possibilitats i limitacions pressupostaries d’actuació, amb exposició dels objectius i línies de treball del Departament.

La Sra. Consellera farà una exposició d’uns 25’, després hi haurà un torn d’uns 20’ de col·loqui, us preguem aportar les preguntes per escrit anticipadament, fins un dia abans de l’acte, a les entitats organitzadores; preguntes que tindran prioritat sobre aquelles que es fessin directament durant el debat.

La Sra. Dolors Bassa i Coll, va néixer l’any 1959 a Torroella de Montgrí, ha estat una activa sindicalista i secretaria general de la UGT a les comarques gironines. Ès diplomada en magisteri i llicenciada en psicopedagogia. Ha treballat de mestra en diversos centres educatius. Ha estat regidora i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Actualment a més a més de Consellera, és diputada electa al Parlament de Catalunya.

Us preguem fer difusió de l’acte. Us hi esperem
Lleida 7 d’abril de 2016.
Comments