Blog‎ > ‎

Cicle “Catalunya vista des d’Espanya”:

2 de març 2016, 7:25 publicada per Web Ateneu
Conjuntament i dins del cicle “Catalunya vista des d’Espanya” conviden a llurs socis i públic en general, a la conferència col·loqui del Sr. Ramón Cotarelo, un dels millors historiadors i analistes, objectiu i dialogant actuals de tot l’Estat Espanyol sobre el tema del cicle, Perspectives de present i de futur, possibilitats de refer ponts trencats, en les hipòtesis de continuïtat nostra dins de l’Estat Espanyol, o de la independència de Catalunya, tot vist des d’Espanya. La conferència col·loqui serà al Teatre Principal de Lleida porxos de la Paeria núm. 7, el divendres dia 18 de març a dos quarts de vuit del vespre.

Ramón Cotarelo va néixer a Madrid el 1943, és catedràtic emèrit de ciència política i sociologia, de gran prestigi. Exvicerector de la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Ha publicat més de 158 articles en revistes especialitzades espanyoles i estrangeres, i més de 1500 articles periodistics. Ha publicat nombrosos llibres, els raders són “La antitransición: la derecha neofranquinta y el saqueo de España”,”La democracia en el siglo XXI”, i “La desnacionalización de España. De la nación posible al estado fallido”. Ha traduït diversos llibres entre altres autors de Norbert Elies i Georg Simmel. Dirigeix la col·lecció sobre utopies de l’editorial Akal, i també sobre pensament polític en l’editorial Tirant lo Blanch.

La conferència es clourà màxim a dos quarts de deu. Després de la conferència col·loqui, i en un restaurant de la ciutat, es farà un sopar on continuarà el debat.

Us hi esperem
Comments