Blog‎ > ‎

BIBLIOTECA

27 d’oct. 2020, 11:32 publicada per Ateneu Popular de Ponent

SERVEI D’ASSESSORAMENT LECTOR

Des de la Secció de Biblioteca, us oferim un “Servei d'Assessorament Lector” ofert concretament pel vocal de Biblioteca a la Junta Directiva de l'Ateneu, Adolf  Boldú, professor, filòleg i astrònom.

Aquest servei va destinat tant a les persones que ja són lectores habituals de llibres de la biblioteca com els que llegeixen altres obres que han triat personalment adquirint altres volums. Així, qui desitgi atrevir-se a provar altres gèneres o subgèneres literaris, autors/autores, obres no tan conegudes d'aquests darrers, literatura d'altres cultures o obres d'assaig, història (sobre la història de Lleida n'existeix un bon assortiment),  ciències, sociologia o diverses humanitats, està en disposició de demanar consell al bibliotecari de l'Ateneu, el que els indica, segons les preferències de cadascú, aquelles obres que proveeix la nostra biblioteca o una externa, i els assessora sobre quina obra pot ser la més apropiada.

Al mateix temps, aquelles persones que no tinguin encara l'hàbit de la lectura o no coneguin gaire aquest àmbit, també gaudeixen d'un assessorament personalitzat per part de la persona encarregada de la biblioteca, el qual els serveix de guia i el recomana per quins llibres poden iniciar-se en la lectura o en altres gèneres i subgèneres encara desconeguts o poc llegits per elles.

Animeu-vos i consulteu. Aquest servei pot ser presencial els dimarts per la tarda de dos quarts de sis a dos quarts de vuit, a la biblioteca de l'Ateneu (demanant prèviament cita) o virtual mitjançant un correu a l'e-mail personal de l'Adolf Boldú.

trobadordestrelles@hotmail.com o al propi telèfon particular  d'ell 609950092    

Comments