Blog‎ > ‎

04/11/17 Sortida Fotogràfica a el Monestir de Pedra

28 de set. 2017, 11:46 publicada per Ateneu Popular de Ponent   [ actualitzat el 6 d’oct. 2017, 4:27 ]
Us proposem una sortida de temàtica variada  per compartir l’afició amb família i amics,  en un entorn esplèndid on gaudirem de paisatges, monuments i natura: el  MONESTIR DE PEDRA. Fotografiarem el Parc Natural, el Monestir Cistercenc i l’exhibició d’aus rapinyaires i, una vegada més entre tots, escollirem la fotografia pel dotzè full del  calendari 2018.
Detalls:
Dia: 04/11/ 2017.
Desplaçament amb autocar, caldrà reservar plaça abans del dia 5 mitjançant correu e., fotografia@ateneulleida.cat  (reserves per estricte ordre de rebuda). El dia 6 es comunicarà als inscrits el preu exacte del viatge (que variarà en funció del número de places de l’autocar) i haurà d’estar ingressat abans del dia 10.
L’entrada val 15,5 € i 11 € pels > de 65 anys, dinar menú de 15 €. Els horaris definitius es comunicaran als participants.
Si voleu gaudir d’una mostra fotogràfica de les sortides, visiteu el bloc de la secció: http://fotografiaateneupopularponent.blogspot.com.es/    Us hi esperem!!!
És molt important que col•laboreu votant  les fotografies  que més us agradin, les  trobareu passada un setmana de la data de la sortida a:
https://www.facebook.com/groups/1642190919418315/ , també tots els socis podeu votar per correu electrònic, les fotos les trobareu al bloc de la secció esmentat,  per qualsevol dubte, també podeu contactar pel correu: ateneuconcursfoto@gmail.com
Als que ja voteu  i participeu a les sortides agrair-vos la col•laboració, i als que no, a què espereu?... entre tots ho fem possible.
Comments