Blog‎ > ‎

10/05/17 Sortida fotogràfica -Castell de focs artificials

26 d’abr. 2017, 4:24 publicada per Ateneu Popular de Ponent

SORTIDA FOTOGRÀFICA

CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS

S’escollirà la foto més votada pel sisè full del calendari 2018.

Planificació sortida:

Dia: 10 de Maig 2017

Trobada: 3/4 de 9 del vespre davant l’Hotel “Condes de Urgell”.

Us convidem a participar en aquesta sortida  per fotografiar  el castell de focs artificials amb la Seu Vella de fons  i gaudir  i millorar la tècnica de la fotografia nocturna des d’una terrassa de  l’Hotel.

Per a una millor organització i donat que hi ha aspectes de la sortida que poden canviar, us demanen ens comuniqueu  la vostra assistència el més aviat que pugueu, directament a fotografia@ateneulleida.cat o a secretaria.

Si voleu gaudir d’una mostra fotogràfica de les sortides, visiteu el blog de la secció: http://fotografiaateneupopularponent.blogspot.com.es/

Us hi esperem!!!

Molt import: pel bon funcionament del concurs, Voteu !!!

És molt important que col·laboreu votant  les fotografies  que més us agradin, les  trobareu passada un setmana de la data de la sortida a:

https://www.facebook.com/groups/1642190919418315/   per qualsevol dubte, també podeu contactar pel correu: ateneuconcursfoto@gmail.com . També els socis podeu votar per correu electrònic. Les fotos les trobareu al blog de la secció:                                        http://fotografiaateneupopularponent.blogspot.com.es/

Als que ja voteu  i participeu a les sortides moltes gràcies, i als que no, a què espereu?... entre tots ho fem possible.

Comments